skip to Main Content

Onze diensten

 

Op deze pagina staan een aantal categorieën waar wij wekelijks veel over gaan schrijven. Wil je graag meer informatie over een specifiek onderwerp hebben? Geen probleem! Stuur een mailtje via ons online contactformulier en wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Wegvervoer

Wegvervoer

Wegtransport is het internationale vervoer van goederen over de weg, middels overlading via distributiecentra; goederen worden zonder extra kosten op bestemming afgeleverd. Voor het vervoer wordt een zogenaamde CMR vrachtbrief opgemaakt.

Spoorvervoer

Spoorvervoer

Dankzij het spoor kunnen bedrijven en vervoerders hun goederen goedkoop en steeds efficiënter vervoeren in de hele Unie en tegelijk hun koolstofvoetafdruk verkleinen. Het spoor is groen en duurzaam. Treinen rijden grotendeels elektrisch en stoten veel minder CO2 uit dan het wegvervoer of de luchtvaart.

Luchtvaart

Luchtvaart

Goederen die per vliegtuig worden vervoerd, zijn veelal hoogwaardige goederen, bederfelijke waar zoals bloemen, groente en verse vis, en farmaceutische artikelen of zaken die snel elders beschikbaar moeten zijn.

Scheepvaart

Scheepvaart
De scheepvaart is het vervoer en verkeer van goederen, mensen en dieren over water. Het gaat terug tot voor de geschreven geschiedenis. … Bijna 90% van de wereldhandel verloopt via scheepvaart. Ook wordt er onderscheid gemaakt tussen beroepsvaart en pleziervaart.

Logistiek

Logistiek

Logistiek is meer dan alleen het transport van de ene naar de andere plek. Het is een verzamelterm voor alles wat komt kijken bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen vanaf de eerste tot de laatste fase.

Busvervoer

Busvervoer

Busvervoer is dé oplossing voor het vervoeren van (middel)grote groepen. Perfect voor een bedrijfsuitje, dag op stap met de familie of een weekend weg met de sportvereniging. Busvervoer is vaak aanzienlijk voordeliger dan andere vormen van vervoer. Daarnaast is busvervoer flexibel.

Back To Top